Til salg

Etageareal 198 m²

Kælder 40 m²
Nuværende mdl. forbrug 1125 kr

Din Frikirke har vokseværk, derfor sælger vi nu denne erhvervsejendom i sydbyen i Haderslev.

Her har I mulighed for at købe en ejendom med en billig husleje og med lave  udgifter. Bygningen fremstår i god stand indvendigt, mens der udvendigt påkræves lidt vedligehold.

Bygningen på i alt 198 m2 inkl. en kælder på 40 m2. Den er opført i gule mursten, og er placeret på en hjørnegrund, hvilket giver stor synlighed i området.

I 2009 blev bygningen renoveret, og er siden da brugt som kirke, og er derfor indrettet med en stor sal, med masser af plads og lys.

Indretning
Man mødes i indgangen af en lys hall med let adgang til et handicapvenligt toilet og en stor lys sal. I den anden ende af bygningen er der et badeværelse og køkken samt to værelser/kontorer.

Alle værelser samt salen er belagt med tæppefliser, hvilket sikrer en slidfast overflade som er let at vedligeholde. Gulvene på toilet, badeværelse, hall og køkken er belagt med lyse fliser.

Til opvarmning er fjernvarme tilsluttet, og i 2018 blev der udskiftet varmeveksler, så bygningen er helt op til dagens standard, og derfor med god udnyttelse af varmen og billig drift.

Muligheder
Der er mange forskellige muligheder for benyttelse ved erhvervelse af denne ejendom.

Som ideer kan nævnes:

Mix af privatbolig og erhverv, atelier, foredragssal, åbent kontormiljø, butik, forskellige services (frisør, massage, fysioterapeut, kiropraktor, tandlæge) og flere andre muligheder. Der er gode muligheder for parkering på grunden.

Bygningen er placeret i et område med masser af luft omkring og med god udsigt ud over det grønne område ved Grønningen.

Grunden på 807 m2 omkring bygningen, åbner op for forskellige muligheder, men er i øjeblikket anlagt med asfalt, samt grus omme bag bygningen.

Vi viser gerne bygningen frem, så tag kontakt til os, så vi kan aftale nærmere.

l

Brug formularen for at få kontakt med os. Vi vil rigtig gerne lave en fremvisning af bygningen, så I har mulighed for at opleve og se de mulighederne.

Der er også mulighed for at ringe på 22 51 02 68

Kontakt os og hør mere