24. december 2020 kl. 11:00 – 13:00
2020-12-24T11:00:00+01:00
2020-12-24T13:00:00+01:00
Hvor:
Haderslev Kristne Friskole (Musiklokalet)
Louisevej 7
6100 Haderslev

? Rammer for minimering af smitterisiko i Din Frikirke ?

Menighedsrådet har været i arbejdstøjet, for at indrette kirkens lokaler og planlægge de kommende gudstjenester så vi overholder sundhedsstyrelsens retningslinjer for en ansvarlig genåbning. Det betyder at når vi samles til gudstjeneste eller anden mødeaktivitet i kirken skal nedenstående overholdes:

– Sundhedsstyrelsens almindelige retningslinjer skal overholdes (se opslag i kirken)
– Hvis du føler dig syg og har Covid-19 symptomer så bliv hjemme fra gudstjeneste
– Brug håndsprit som er opstillet ved indgangsdøren og i kirkesalen
– Hold afstand til andre med 1 meter undtagen dem som du bor i husstand med
– Ved fællessang skal der holdes 2 meter afstand til andre undtagen dem som du bor i husstand med. (nærmere information på gudstjenesten)
– Undgå håndtryk og kram
– Host eller nys i dit ærme
– Benyt de opstillede servietter på badeværelserne efter håndvask
– Der vil være engangshandsker tilgængelig i kirken

Er du i tvivl omkring ovenstående retningslinjer er du altid velkommen til at henvende dig til mødelederen, præsten eller menighedsrådet, eller stille dit spørgsmål på Facebook.