7. juni 2020 kl. 10:00 ‚Äď 11:30
2020-06-07T10:00:00+02:00
2020-06-07T11:30:00+02:00

ūüď£ Rammer for minimering af smitterisiko i Din Frikirke ūüď£

Menighedsr√•det har v√¶ret i arbejdst√łjet, for at indrette kirkens lokaler og planl√¶gge de kommende gudstjenester s√• vi overholder sundhedsstyrelsens retningslinjer for en ansvarlig gen√•bning. Det betyder at n√•r vi samles til gudstjeneste eller anden m√łdeaktivitet i kirken skal nedenst√•ende overholdes:

– Sundhedsstyrelsens almindelige retningslinjer skal overholdes (se opslag i kirken)
– Hvis du f√łler dig syg og har Covid-19 symptomer s√• bliv hjemme fra gudstjeneste
– Brug h√•ndsprit som er opstillet ved indgangsd√łren og i kirkesalen
– Hold afstand til andre med 1 meter undtagen dem som du bor i husstand med
РVed fællessang skal der holdes 2 meter afstand til andre undtagen dem som du bor i husstand med. (nærmere information på gudstjenesten)
РUndgå håndtryk og kram
РHost eller nys i dit ærme
РBenyt de opstillede servietter på badeværelserne efter håndvask
РDer vil være engangshandsker tilgængelig i kirken

Er du i tvivl omkring ovenst√•ende retningslinjer er du altid velkommen til at henvende dig til m√łdelederen, pr√¶sten eller menighedsr√•det, eller stille dit sp√łrgsm√•l p√• Facebook.