27. februar 2021 kl. 09:00 – 16:00
2021-02-27T09:00:00+01:00
2021-02-27T16:00:00+01:00

Corona retningslinjer ifm arbejdsdage i kirken

For at vi passer bedst muligt på hinanden i disse Corona-tider har vi fastlagt følgende retningslinjer ifm arbejdsdage i kirken.

• Husk at tilmelde dig til Robert Bech ift. hvilke arbejdsdage og opgaver som du vil påtage dig, så vi kan planlægge arbejdet så forsvarligt så muligt for alle.
  • Der kan arbejde forskellige grupper i bygningen, dog max. 5 pers. (børn/voksne) pr. lokale.
  • Inviter gerne store børn/teenagere med på arbejdsdagene da deres bidrag er lige så vigtig som de voksnes. Forældre husk at instruere dem i reglerne omkring at arbejde i samme lokale hele dagen.
  • Mindre børn kan også tilmeldes i følgeskab med deres forældre. Forældre vær opmærksom på at børn ikke bevæger sig på tværs af grupperne.
  • Hvis man er utryg ift. at dele lokale med andre er der mulighed for individuelle opgaver på andre tidspunkter. Kontakt Robert for nærmere information.

Når forsamlingsforbuddet ændrer sig igen opdaterer vi retningslinjerne.

Mvh Menighedsrådet