Børnekirken har netop startet et nyt indsamlingsprojekt op.

Denne gang vil vi indsamle plastik-låg fra alle former for Arla-produkter, da Arla vil donere 5 ører pr. låg til et velgørende formål. Pengene for de låg, vi indsamler, vil gå til de børn i aids-ramte familier i Thailand, som Aids Care arbejder med – vil du vide mere om arbejdet, så gå ind på www.aidscare.dk. Flere børnekirker i  andre menigheder gør det samme.

Børnekirken her har sat som mål at indsamle 500 låg, og du kan følge med i, hvor langt vi er nået ved at kigge på søjlen på væggen i børnekirke-rummet. Hver søndag håber vi, at nogle børn har låg med – så start indsamlingen hjemme, hos bedstemor og måske også fra vennernes skolemælk.

For at øge værdien af hvert låg, har vi bedt de voksne i menigheden om at være med til at sponsorere lågene med et bestemt beløb pr. låg. Hvis hvert låg bliver 1, 2 eller måske 3 kr. værd ialt, bliver det hele bare meget bedre og sjovere.

Har du lyst til at være med til at sponsorere lågene, kan du sende en sms til Jette på 30363383.