Bøn i børnekirken
Siden sommerferien har vi i Børnekirken arbejdet struktureret med bøn i gruppen fra 1. klasse og op. Sidste søndag startede vi på en ny vinkel – nemlig det at lytte til Guds stemme. Vi startede med DSCN1799lidt undervisning om, hvordan Gud taler, og hvor vigtigt det er, at vi har vores fokus på Ham, når vi skal lytte. Vi snakkede noget om, hvordan man kan skelne mellem sine egne tanker og det, som Gud hvisker, og at man skal øve sig. Det gjorde vi så til sidst. Vi snakkede om, hvordan Gud er, og resultatet kan ses på alle de gule sedler på billedet. Dernæst bad vi en bøn og var stille (og de var alle sammen HELT stille) og lyttede, om der var én af Guds egenskaber, som Gud ville minde MIG om på en speciel måde i dag. Til slut delte flere af børnene, hvad de havde fornemmet, at Gud havde hvisket til dem.